Yvancos Abogados

Canvi de domicili fiscal

0 Flares 0 Flares ×

Trasllat de la seu per PYMES y Empreses Catalanas

we-call-you
Traslado de sede para pymes y empresas catalanas

No deixis que la inseguretat jurídica arruïni el teu negoci.

T’oferim la possibilitat de trasladar el domicili social i fiscal de la teva empresa o negoci a València o Alacant, de manera rápida, senzilla i económica.
En Yvancos Advocats hem elaborat una aliança estratègica i posem a la disposició de la teva empresa despatxos i sales per a reunions.

¿Cómo es realitza?

Desprès de realitzar el canvi de domicili social i fiscal a una de les nostres oficines. Per acord de l’òrgan d’administració de la societat, ja sigui l’administrador, ja sigui el consell d’administració, en aplicació del que disposa el Reial Decret-Llei 15/2017, de 6 de octubre, de mesures urgents en materia de mobilitat d’operadors econòmics dins del territorio nacional.
Artícle únic. Modificació del text refòs de la Llei de Societats de Capital, aprobat pel Reial Decret Legislatiu 1/2010, de 2 de juliol.
L’ article 285.2 del text refòs de la Llei de Societats de Capital, aprobat pel Reial Decret Legislatiu 1/2010, de 2 de juliol, queda redactat com segueix:
«2. Por excepció a allò establert a l’apartat anterior l’òrgan d’administració será competent per canviar el domicili social dins del territorio nacional, excepte disposició contrària dels estatuts. Es considerarà que hi ha disposició contrària dels estatuts només quan els mateixos estableixin expresament que l’òrgan d’administració no estanta aquesta competencia.»
El servei es realitza a través d’una senzilla delegació al nostre despatx, i comprés entre d’altres:

  • Tota la tramitació jurídic-administrativa.
  • Presentació d’escrits oficials.
  • Recepció i enviament de comunicacions i correspondència (Correu, missatgeria, paquetería, fax, burofax).
  • Opertura de comptes bancaris a València, Castelló, Alacant o Madrid. Tramitació i presentació d’impostos.
  • Possibilitat, previ pressupost en base al nombre promig de seients mensuals, de la gestió comptable de la societat.
Honoraris:

Preu tancat a través d’iguala des de 100€/mes + IVA (amb fiança d’ 1 mes).
La gestió comptable es pressupostarà en base al nombre de seients promig mensuals.
Per més información:
Pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant-nos als teléfons 96 120 45 40, 91 357 13 93,  enviant-nos un email a info@yvancosabogados.com o a través del formulari de contacte que està a la dreta d’aquesta página.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

20 + 1 =

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>